Hello pretty hollo handsome ! welcome to my colourful blog and thanks for read my buruks blog T.T.

Monday, 14 May 2012

Sekali lagi saya rindu awak :'(

Awak, kalau awak dengar apa yang saya cakap nie . hanya tuhan je yang tahu perasaan saya . kadang kadang saya sendiri tak faham dengan keadaan saya sendiri . Dan lagi sekali saya rindu awak setengah mati . Hanya allah je yang tahu bagaimana perasaan rindu saya dekat awak . sakitnyaaa awak :'(

saya tak pernah mintak perasaan rindu nie datang , saya tak pernah mintak untuk ingat awak dan saya tak pernah rasa nak lupakan awak . Yee . i admit kadang kadang dalam sehari tuh saya tak pernah ingat awak langsung . Tapi bila difikir fikirkan balik , rasa macam kejamnya saya lupakan awak ! kenapa saya mesti lupa orang yang pernah hadir dalam diri saya sendiri :'(  awakkkk . rindunya saya dekat awak , jauh sekali saya nak text awak nak cakap rindu dekat awak , biar saya pendam rindu nie sorang sorang :'( Even kita still contact tp saya tak berani nak cakap rindu dekat awak :') Hari hari awak buad saya tersenyum bila awak text saya . And thanks jugak still lagi ambil berat tentang saya :')

Sepatutnya saya kene bersyukur sebab awak still lagi ada dengan saya , tapi ntah kenapa keadaan sekarang tak sama macam dulu . Dulu tiap tiap hari saya wajib cakap rindu dekat awak ! awak faham kan ? sekarang nie tak berani nak cakap rindu dekat awak lagi , tapi saya mampu luahkan dalam blog saya je awak :')
awak , saya nak bagi tahu dekat sini yang saya teramat amat rindu dekat awak . Teramat sangat awak :'( Awak boleh tak kalau awak rindu saya ? lima minit je awak , tolong rindu saya even sekejap je :') saya hargai rindu awak walaupun sekejap . Lagi sekali airmata saya tak berhenti henti mengalir , saya dah berjanji pada diri saya sendri , nak jadi kuat ! tak nanges nanges lagi , tapi saya mampu bertahan sekejap je awak .
saya tak kuat macam awak . awak perlu tahu tuhh , saya tak kuattttttt :'( kalau boleh saya nak buang jauh jauh semua perasaan nie tapi saya belum mampu lagi tapi mungkin suatu hari nanti saya mampu . kalau saya boleh lupakan awak, buangkan perasaan yang say pendam nie , maybe satu kejayaan dalam diri saya :') susah saya nak buang perasaan nie :')
Awak terima kasih sebab selalu datang baca blog saya ,tapi apa yang saya harap awak takkan datang dekat blog nie , saya tak nak awak tahu betapa rindunya saya dekat awak :') its okay awak , panjang lagi masa saya . jauh lagi sebenarnya saya kene fikirkan ? sampai bila saya tak kuat ? Saya terima semua takdir nie , sikit pun saya tak pernah nak marah dengan apa yang saya alami sekarang, cuma perasaan rindu yang tak dapat saya nak simpan :'( cuma rindu je awak ! say rindu awakkkkkkk :)

1 comment:

  1. dah follow blog ni. jom singgah blog saya :)

    http://alindanblog.blogspot.com/

    ReplyDelete